18 de maig 2009

L’elegant blanc i negre de Timm Kölln

Timm Kölln és un fotògraf que, en un món en color, retrata personalitats esportives en blanc i negre, i que, a més, ho broda. Tot i estar especialitzat en capturar ciclistes amb la seva càmera, aquest diumenge vam poder veure fotografies seves il·lustrant un reportatge sobre el celebrat entrenador blaugrana. Avui trobareu una foto feta per ell a la pàgina 60 de l’edició en paper. [Per cert, ¿algú sap per què no apareixen a la versió electrònica, les imatges que trobem al diari?] Kölln treballa sobretot en B/N però també s’atreveix amb el color. Artista freelance i genial, ven les seves obres a revistes i diaris, i també a particulars. Als que us agradi la fotografia, no us perdeu la seva web.

5 comentaris:

Cris Izquierdo ha dit...

no lo conocía y estoy flipading con el tim. mamamia cuánto nos queda por aprender...

mua!

J. B. ha dit...

yeah, Cris, para ti era...

Silviiigp ha dit...

La verdad es que cuando he visto hoy la foto he pensado: "qué maja". Claro, mis conocimientos de fotografía no van mucho más allá y ese ha sido mi único comentario. Gracias por informarnos sobre este hombre, voy a ver su web ;)

Nuria Vázquez ha dit...

Alabado sea Timm. Y ya que estamos, alabado sea Pep...

Eulàlia Sánchez ha dit...

sí, el fotógrafo es bueno pero si tiene un tío bueno como el Guardiola gana más.
Per cert Jordi, jo em vaig encantar del llibre de factòtum i m'encanta aquest autor però bàsicament es va convertir en l'home que criticava als seus llibres i poesies.