3 de set. 2009

El poder d'una imatge

[Foto: Edu Bayer.] El tòpic es fa realitat i pren més força que mai. Una imatge val més que mil paraules. L'article de la polèmica, el trobareu a El País (per una vegada, La Vanguardia ha quedat enrere, denunciant la degradació de les Rambles...) La llàstima és que com diuen molts veïns i paradistes de La Boqueria: "D'aquí a quatre dies, tornarem a estar igual". S'ha d'acabar amb les màfies que controlen aquest tipus de prostitució. La repercussió a la tele, al minut 06:40.

4 comentaris:

Luna Miguel ha dit...

Ay, el otro dia me hablaron de esta imagen y dije que no queria verla.
!

J. B. ha dit...

Lo siento mucho Luna, si es verdad que no querías verla, y va y te la encuentras en mi blog. Sorry.
Aunque se trata de algo real, que ocurre, y es mejor conocerlo, ¿no? El revuelo mediático y social también es una manera de combatir esas mafias que trafican con mujeres.

Luna Miguel ha dit...

SiSi, de hecho la persona que me habia descrito esta foto lo hizo a la perfeccion, pues me la imaginaba exactamente asi.

Es terrible.

La ben parlada ha dit...

jajajajaj! quina gràcia! l'altre dia vaig anar per la plaça de l'escola Massana, q està molt a prop d'aquesta i el meu novio es va amagar a una columna perquè volia posar-se uns pantalons nous que s'havia comprat i jo, clar el vaig esperar... doncs uns que seien en un banc em van confondre com a puta i em van aconsellar que no féssim res de moment, perquè feia cinc minuts havia hagut una redada de putis i de ionkins... encara ara ric!