21 de juny 2009

Com el sol, al vell nord glaçat.

S'acaben les classes (per fi). I amb elles expira també l'obligació de mantenir aquest bloc. Avui era l'últim dia que el professor que ens examina passava per aquí, almenys amb ulls avaluadors. Arribats a aquest punt, us proposo continuar (amb la llibertat que dóna Internet: que mantenir un bloc és gratis, vull dir). Continuar compartint les nostres paranoies, les observacions encertades o no, els dubtes, les pors, les tonteries, els acudits, les imatges, la poesia, les polèmiques. El què sigui, però linkats com ho hem estat fins ara, dins i fora de la xarxa. Serà un plaer saber com us van les pràctiques o l'estiu en general, sempre que els compromisos professionals (de becaris que serem) ens ho permetin. Igual que ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquestes setmanes de blocaires. Per això avui acabo amb un video que m'ha semblat genial, pel que mostra i pel que pot simbolitzar. Quan sembla que tot s'acaba, nosaltres continuem. Com el sol, al vell nord glaçat.

6 comentaris:

Carles ha dit...

Encara que a partir d'ara ja no compta, t'aniré llegint de tant en tant, en pots estar segur. Felicitats per la feina feta i moltes gràcies per la tasca d'animar els companys amb la teva participació i els teus comentaris.
El video és fantástic.
Et deixo aquest link a un altre video del Youtube que potser ja coneixes i que també em va impressionar molt.

Carles ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=ZwsksLTdMPI

Comtessa d´Angeville ha dit...

i no hi havia altra cançoneta ni altres paisatges??

Alba ha dit...

¿Cómo has puesto ese cuadro tan majo con nuestro reporrr???

Y de momento sólo he podido ver el vídeo sin sonido: handicaps de la factoría...

J. B. ha dit...

Gràcies pel video, CS: el missatge val la pena, sens dubte, malgrat que la factura del clip en sí sigui poc original (opinió personal). I de res per la tasca, ha estat un plaer.

Comtessa, sabia que els paisatges i el fenomen en sí t'agradarien ;o)

Alba, mañana te explico, es tan fácil como guardarte la imagen en tu pC y luego hacerla un poco más peque en el Paint y ponerla ahí usando el gadget "imagen", linkando nuestro repor...

llcapdevila ha dit...

Company,
Espero q les pràctiques ens donin contingut per omplir entrades al bloc. Bon vídeo!