3 de maig 2009

Un Barça de llegenda

Si ells ho diuen, serà que ningú s’hi pot negar. Ells són els mitjans tradicionalment “madridistes”, i el que ningú pot negar és l’evidència del futbol de fantasia que practica el Futbol Club Barcelona aquesta temporada. A Marca arranquen amb “Celebración culé”, per continuar amb dos titulars definitius: “La derrota más dolorosa de la historia” i “Humillación para sentenciar la Liga”. Mentre que a As comencen parapetant-se darrere d’una mena de dossier de premsa internacional de la vetllada, “Prensa: fue un chorreo”, i continuen amb una contundent entrevista al capità Raúl, que diu “Viendo al Barça ganar tan fácil sentí mucha impotencia”. Aquest dissabte al vespre, estava jo amb dos amics (Cris i Suso) en un bar qualsevol de la capital catalana. L’ambient que s'hi respirava tenia aquella electricitat pròpia de les nits (i els partits) inoblidables (i perdoneu pel tòpic).
Dedico aquest post a tots aquells que ahir van vibrar d’il·lusió amb el 2 a 6; i molt especialment al meu avi, que no ha parat d’intentar que el seu nét li sortís culé, malgrat que el seu nét sempre hagi passat bastant del futbol.
(La foto és d’EFE)

6 comentaris:

Silviiigp ha dit...

Gracias por tu post, me siento identificada con los que anoche "vibramos de ilusión". Fue increible, emocionante, muy grande. Es una pena que pases del futbol, pero me encanta que hayas visto el partido y que destaques los titulares de la prensa madridista.

Eso sí que es inolvidable ;)

Cris Izquierdo ha dit...

Partido inolvidable con Suso, tú y veinte maromos protegiéndonos!! jajaj.. ahora, lo mejor: la loca quinceañera cantando a nosequé jugador que querían un hijo suyo... Muuuy grotesco. Disfruta de la tarde de domingo, sr!

Berta ha dit...

Em sumo al grup dels que vam "vibrar d'emoció" i aixó que jo també "veig passar" el futbol (dir que "passo" em sembla massa radical). Però la veritat és que emocionar-se no era difícil estant en un bar en que els vidres de les finestres vibraven, literalment, amb cada gol del Barça...

1 petonàs bloguero!

Alba ha dit...

¿Tú también, hijo mío?

Has caído Jordi...

Alba ha dit...

Por cierto, creo que te voy a copiar el Creative Commons pero YA.


=P

Nuria Vázquez ha dit...

Sólo añadiré una cosa: "Victor Valdés, es de Hospitalé!!!"